bladsy_banier

50 km stapuitdaging: 'n reis van spanwerk

0KM Stapuitdaging 'n Reis van Spanwerk (1)

 

By Honhai Tegnologie fokus ons op die vervaardiging van hoë kwaliteit kantoorverbruiksgoedere, wat uitstekende drukkwaliteit en betroubaarheid bied.Oorspronklikdrukkop, OPC drom, oordrag eenheid, enoordraggordelsamestellingis ons gewildste onderdele vir kopiëring/drukker.

HonHai departement van buitelandse handel neem deel aan die jaarlikse stapgeleentheid van 50 kilometer, wat nie net werknemers aanmoedig om fiks te bly nie, maar ook vriendskap en spanwerkbewustheid onder werknemers kweek.

Deelname aan 'n staptog van 50 km kan baie voordele vir werknemers inhou.Dit is 'n uitstekende vorm van oefening wat individue in staat stel om hul fisieke fiksheid en uithouvermoë te verbeter.Om sulke lang afstande te stap verg uithouvermoë en vasberadenheid, wat werknemers help om veerkragtigheid en deursettingsvermoë te ontwikkel.Boonop kan om deur die natuur omring word terwyl jy stap 'n positiewe impak op geestesgesondheid hê, stres verminder en 'n gevoel van rustigheid bevorder.

Terwyl werknemers hierdie uitdagende reis saam aanpak, het hulle die geleentheid om mekaar te ondersteun en te inspireer en 'n sterk gevoel van kameraadskap te ontwikkel.Die gedeelde ervaring om struikelblokke te oorkom en die wenstreep te bereik, skep bande tussen spanlede en bevorder 'n gees van samewerking en solidariteit binne die departement van buitelandse handel.

Deur aan hierdie uitdagende maar lonende aktiwiteit deel te neem, het werknemers die geleentheid om hul fisiese gesondheid te verbeter, sterk verhoudings met medewerkers te bou en by te dra tot 'n positiewe werksomgewing.


Pos tyd: Mrt-27-2024